NIEUWS:

Vanwege de corona-maatregelen zien wij een toename in het aantal webshopbestellingen. Wij proberen deze uiteraard zo snel mogelijk te verwerken. Voor de bezorging zijn wij ook afhankelijk van andere partijen en de bezorgdienst heeft aangegeven dat pakketten door de drukte later worden bezorgd dan normaal. We hopen op uw begrip voor mogelijke vertraging en doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen.

Woont u in de regio van Apeldoorn (en komt u nu liever niet naar de winkel)? Wij komen uw bestelling de komende weken zelf bij u thuis bezorgen. Uiteraard wel met gepaste afstand om ook onze medewerkers gezond te houden. U heeft de mogelijkheid om een bestelling in onze webshop te plaatsen, maar als u niet zo bekend bent met online bestellen, of uw favoriete wijn staat er niet tussen, dan kunt u uw bestelling ook telefonisch aan ons doorgeven via 055-5214078. Wij zorgen dat uw bestelling bij u thuis wordt afgeleverd.
Wij denken graag in mogelijkheden en willen al onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn in deze periode, dus bel gerust bij vragen.

Welkom in onze wijnkelder. Hier vindt u wijn die in alle opzichten onderscheidend is. Ons team reist de hele wereld over op zoek naar de mooiste wijnen uit landen als Frankrijk, Chili, Argentinië, Italië, Zuid-Afrika en Moldavië. Pas als wij 100% overtuigd zijn, vindt u de wijn in onze wijnkelder. Omdat we steeds meer zelf importeren kunnen we u voor onze wijnen de beste prijs aanbieden. Hieronder vindt u een selectie van onze topwijnen die wij graag aan u voorstellen: smaakvolle wijnen met een eigen karakter.