Je winkelwagen is momenteel leeg
Een blend van de elegante Glera druif en de volle Raboso druif. Zachte en fijne mousserende rosé. Fruitige en droge Prosecco uit Italië met aroma’s van bloemen en exotisch fruit. Lekker als start van een goed diner of als borrelwijn met diverse hapjes.
Hét gebied in Italië voor de beste Prosecco's is Conegliano Valdobbiadene. Prosecco is een mousserende wijn die wordt gemaakt volgens de methode Charmat. Hierbij vindt de tweede vergisting plaats in een RVS tank en niet, zoals bij Champagne, op de fles (dat heet de Methode Traditionelle). Deze rosé is een spumante prosecco, dat wil zeggen dat de wijn een vergelijkbare koolzuurdruk en bubbel heeft als Champagne. Dit is te herkennen aan een champagnekurk of -dop. Er bestaat ook een frizzante prosecco , die heeft een lagere koolzuurdruk en een fijnere bubbel. Deze fles heeft een touwtje over de kurk.
Items van productcarrousel