Louis Vale

Louisvale Chavant
Een light oaked Chardonnay zorgt voor vanille in combinatie met fris fruit. Een heel toegankelijke wijn die heerlijk combineert met vette vis zoals zalm en makreel.

Louisvale Chardonnay
Voor de echte Chardonnay-drinker. Deze witte wijn kun je bij wijze van spreken snijden met mes en vork: stevig en robuust met veel hout en vanille.

Stone Road Sauvignon Blanc
Een romige Sauvignon Blanc met veel geuren, zuren en toch een romige een volle mond-beleving. Heerlijk bij de lunch!

Stone Road Merlot
Op en top Zuid-Afrikaans in geur en smaak. Een geweldige wijn voor zijn prijsklasse. Kruidige specerijen en hout dragen bij aan het feit dat je met deze fles zeer veel kwaliteit voor je geld krijgt.

Categorie:

Beschrijving

Op ca. 14 uur vliegen bij ons vandaan bevindt zich een land met een unieke geografische ligging: aan de ene kant de Atlantische Oceaan en aan de andere kant de Indische Oceaan, landinwaarts de nodige bergen en heuvels.

De ligging is vanaf de evenaar gezien even ver als die van het Middellandse Zeegebied. Hierdoor is het klimaat erg gunstig, met veel zon en voldoende regen.
Als je daarbij gevarieerde bodemcondities optelt ben je er zeker van dat hier prachtige wijnen verbouwd worden.

Op minder dan 40 minuten rijden vanaf Kaapstad, aan de voet het Stellenbosch gebergte vinden we Louisvale Estate. Hier wordt sinds 1989 rode en witte wijn geproduceerd van uitstekende kwaliteit.

De wijngaarden zijn op dusdanige manier aangeplant dat ze in de meest optimale condities kunnen groeien. De heuvels ten westen van de wijngaarden zorgen in de zomer voor een aangename schaduw en geven de druiven zo de kans om langzaam te rijpen wat in de wijn zorgt voor een intense en frisse fruitsmaak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Louis Vale” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *