Anselman Riesling
Dit is een mooie, karakteristieke, droge Riesling met smaken van citrus perzik, abrikoos en appel. Zeer geschikt bij gevogelte en vis.
Anselman Gewürztraminer
Deze wijn biedt je een exclusief glas wijn vol bloesem, rozen, wit fruit en passievrucht. Serveertip: heerlijk bij blauwschimmelkaas zoals roquefort en gorgonzola, maar ook bij fruitdesserts met bijvoorbeeld appel of peer.
Anselman Johanniter
Fruitig bouquet van meloen, peer en grapefruit, mooi strogeel van kleur. De wijn heeft een licht zoetje en is daarmee zeer geschikt voor gerechten met kip, varkensvlees of kaas.
Anselman Chardonnay
Deze licht exotische Chardonnay heeft veel aroma en geeft je een glas voor peer, meloen en tropisch fruit. De licht zoete wijn is een fantastische combinatie met visgerechten waaronder mosselen, maar ook bij kaas.
Anselman Dorfelder feinherb
Bramen, zwarte bessen, kersen en zachte tanines maken de Anselman Dorfelder feinherb een toegankelijk rode wijn. Heerlijk bij rundvlees, stoofschotels en pasta’s.
Anselman Sauvignon Blanc
Elegantie in een fles, een vol bouquet van citrusfruit maakt je nieuwsgierig bij de eerste slok. Combineer deze prachtige wijn met asperges, varkensvlees (ham!) en gevogelte.