Alorna

Alorna Cabernet Sauvignon
Een heerlijke, kruidige rode wijn van de meest edele druivensoort: de Cabernet Sauvignon. De stevige tanines in combinatie met de donkere geur van zwart fruit, maken deze wijn de perfecte partner voor een wildgerecht.

Alorna Arinto Chardonnay
Een bicépage oftewel samensmelting van de welbekende Chardonnay en de Arinto; een Portugese druivensoort waarvan de beste wijnen gemaakt worden. Deze volle wijn heeft een geur van bloemen en dankzij de langere houtrijping een aroma van vanille. Serveertip: niet te koud drinken.

Cardal
Het beste te omschrijven als een fris groen appeltje! Deze heerlijke ongecompliceerde wijn past bij vele gerechten, en is bovenal de perfecte lunchwijn.

Cardal rood
Volfruitige rode wijn met roots in Portugal. Dit geeft de herkenbare bite oftwel een heerlijke, volle smaak. Als typische Hamer-wijn heeft de rode Cardal een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Categorie:

Product Description

De Quinta da Alorna bestaat al sinds 1723, D. Pedro de Almeida, de eerste markies van Alorna, leiden de verovering van het bolwerk van Alorna in India, en gaf naam Alorna dus aan de Quinta mee. Quinta da Alorna onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van de wijnen die het produceert, maar ook is de Quinta van een uitzonderlijke schoonheid midden in Portugal in de buurt van Santarem. De wijnen zijn gemaakt van een selectie van de beste rassen en geproduceerd met behulp van nieuwe technologieën. De 280 hectare wijngaard, zijn verdeeld in Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon, Alicante Bouchet, Arinto en Chardonnay, Quinta da Alorna produceert wijnen van kwaliteit. De wijnmaakster is Martta Reis Simões.